Elke dag energie

Wij zijn er voor organisaties die willen veranderen, groeien, ontwikkelen en vernieuwen. En de volle potentie van hun medewerkers willen benutten. Daar helpen wij bij. Door medewerkers te stimuleren in hun persoonlijke ontwikkeling en te begeleiden naar de juiste plek binnen of buiten de organisatie. Voor alles wat we doen geldt, dat je er energie van krijgt. Elke dag weer. Ook als wij weer uit beeld zijn verdwenen.

Vacatureservice

Heb je een vacatures? Maak dan een account aan op C3 werkt.nl en plaats zelf eenvoudig én GRATIS je vacature in de vacaturebank.

Hoe werkt het?

Wij nemen binnen 2 dagen contact met je op. We checken de vacaturetekst op volledigheid zodat de kans op succes toeneemt. Bovendien plaatsen wij je vacature door naar het netwerk op LinkedIn, Facebook en Twitter van C3 werkt! Zo heeft je vacature een enorm bereik!

Werkzoekenden in de profielenbank kunnen met één druk op de knop bij jou solliciteren. Je ontvangt de sollicitaites in je e-mail. Uiteraard kun je ook zelf zoeken in de profielenbank en contact opnemen met een geschikte kandidaat.

Je vacature blijft 6 weken online staan. Je ontvangt automatisch een mail waarin je de mogelijkheid hebt om deze termijn te verlengen als dat nodig is.

Lees hier de ervaringen van collega bedrijven Drukkerij Donath en Hellema verpakkingen met de profielenbank en de vacaturebank.

Lees hier meer over de voorwaarden voor het plaatsen van een vacature.

Wil je liever het werving & selectieproces uit handen geven? Dat kan ook. Lees verder over C3 werkt Werving & selectie.

Werving & selectie

Wil je jouw werving & selectie proces uit handen geven? Weinig tijd? of de know how niet in huis? Dat kan! De recruiter van C3 werkt ontzorgt door de regie op het totale werving en selectie proces van je over te nemen op basis van no-cure -no-pay.

Hoe werkt het?

De C3 recruiter bespreekt het functieprofiel en de vacaturetekst met je en inventariseert grondig de eisen en wensen van de nieuwe medewerker die je zoekt. Wij plaatsten je vacature op de vacaturebank van C3 werkt! Bovendien plaatsen we de vacature direct door naar het netwerk op social media, linkedin, facebook en Twitter van C3 werkt! én GOC en diverse jobboards als Indeed.

De recruiter start de search naar kandidaten op social media, de profielenbank en óók in de uitgebreide database van C3 werkt! en maakt een voorselectie van geschikte kandidaten op basis van CV, motivatie en een eventuele referentiecheck.

Met alle geselecteerde kandidaten voeren we een telefonische screening uit alvorens ze aan je te presenteren. Jij bepaalt wie je uitnodigt voor het eerste gesprek. Wij zullen de kandidaten uitnodigen en/of afwijzen voor de 1e gespreksronde en vervolgens voer jij zelf het sollicitatiegesprek. Als het wenselijk is kan de recruiter aansluiten bij sollicitatiegesprekken.

Na de gesprekken evalueer je met wie je verder wilt gaan. C3 zal de feedback over het gesprek terugkoppelen naar de kandidaat. Wanneer je de juiste medewerker hebt gevonden verstrek je zelf de arbeidsovereenkomst aan de kandidaat. De recruiter houdt contact met je op de startdatum en bij einde proeftijd.

C3 adviseert verder over subsidieregelingen met betrekking tot bijvoorbeeld scholing en proefplaatsing. Eventueel kan C3 je ook adviseren over opties mbt payrolling. Wanneer je lid bent van KVGO kan je juridisch advies en ondersteuning ontvangen inzake de AOK via KVGO. Bij geen lidmaatschap kan de recruiter van C3 je die ondersteuning bieden.

De juiste match maak je met C3 werkt!

Duurzame inzetbaarheid

Werknemers inspireren, laten groeien en hun betrokkenheid vergroten, dat is waar duurzame inzetbaarheid over gaat. Over meer energie, motivatie en de veerkracht om mee te bewegen met de ontwikkelingen van jouw bedrijf. Onze aanpak is breed. Loopbaancoaching, workshops, begeleidingstrajecten, inspiratie- en meedenksessies; alles om de medewerker ondernemer te maken van zijn eigen leven en loopbaan.

Wil je meer weten over onze aanpak? In de loopbaanwinkel vind je een compleet overzicht van ons aanbod gericht op duurzame inzetbaarheid. Of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag met een oplossing op maat.

Tijdelijk kunnen we de Loopbaan APK aanbieden voor slechts € 165,00 (excl BTW). Lees hier meer over de Loopbaan APK.

Van werk-naar-werk / outplacement

Nieuwe koers? Dreigend faillissement of reorganisatie? Soms zijn ontslagen onvermijdelijk. Met een slagingspercentage van 75% in de afgelopen vijf jaar, zijn wij bewezen succesvol in het begeleiden naar werk. Wij pakken het hele traject op, van de eerste voorlichting voor het personeel tot maatwerkprogramma’s voor individuele medewerkers en groepen, zowel hoog- als laagopgeleid.

Onze begeleidingstrajecten bestaan uit een mix van online opdrachten en intensief persoonlijk contact met de loopbaanadviseur. Resultaatgericht en afgestemd op de talenten en drijfveren van de medewerker. Ook begeleiding naar ondernemerschap is mogelijk. Onze loopbaanadviseurs herken je aan hun vernieuwende initiatieven, up-to-date kennis en regionale binding.

In de loopbaanwinkel vind je het aanbod dat past bij de kortste weg naar werk. Of neem vrijblijvend contact met ons op.

De kosten van onze begeleidingstrajecten kunnen worden verrekend met de transitievergoeding. Meer weten? Lees hier meer of neem contact met ons op.

Online loopbaanplatform

Werken betekent vooruitkijken. Nu werk hebben is goed, maar duurzaam inzetbaar zijn is beter. Het digitale loopbaanplatform van C3 draagt hieraan bij. Medewerkers kunnen op elk gewenst moment inloggen via hun smartphone, tablet of PC en proactief werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Op het loopbaanplatform staan handige en inspirerende instrumenten die de talenten van jouw medewerkers zichtbaar maken, hun ontwikkeling en opleiding ondersteunen en hun talenten koppelt aan functies en vacatures. Onder de vlag van C3 of volledig aangepast aan jouw bedrijfsidentiteit. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Loopbaanwinkel

Kom shoppen in onze loopbaanwinkel. Je vindt hier alle instrumenten die je nodig hebt om het beste uit jezelf en je organisatie te halen.