Samenvatting
Workshop
Werknemer
Van werk-naar-werk

Linkedin werkt!

In deze workshop staat online netwerken centraal en maak je jezelf online zichtbaar via LinkedIn op een manier die bij jou past. Je leert hoe je LinkedIn kunt benutten in je huidige werk en ten behoeve van je verdere carrière. Bijvoorbeeld bij het vinden van werk.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar de toegevoegde waarde van LinkedIn voor je (loop)baan en wegwijs wil worden in de interactieve wereld van LinkedIn.

Locatie & datum

Selecteer eerst een beschikbaarheid

Heb je een vraag?

Bel of mail gerust.

 • Inhoud
 • Praktisch
 • Investering
 • De toegevoegde waarde van Linkedin
 • Een aantrekkelijk Linkedin profiel
 • Netwerken via Linkedin
 • Vacatures vinden via Linkedin
 • Het effectief inzetten van Linkedin

Voorafgaand aan de workshop ga je aan de slag met je LinkedIn profiel. Aan de hand van een huiswerkopdracht maak je een LinkedIn profiel aan of verbeter je stapsgewijs je bestaande LinkedIn profiel. Op deze manier start je goed voorbereid aan de workshop.

De workshop wordt afgesloten met een actieplan. Dit helpt je om LinkedIn echt goed te gebruiken én om je doelen sneller en gemakkelijker te bereiken.

Zoals veel Nederlanders had Caroline wel een profiel op LinkedIn, maar deed ze daar niets mee. Na de workshop LinkedIn werkt! weet de medisch secretaresse hoe ze het platform kan inzetten om haar netwerk te vergroten. ,,Ik wist bijvoorbeeld niet dat het zo belangrijk is dat je aan collega’s of een leidinggevende vraagt om iets over jou te schrijven En ik heb geleerd dat het slim is om ‘beschikbaar’ in je functieomschrijving te zetten als je op zoek gaat naar een baan. Dan zien mensen in je netwerk en potentiële werkgevers in één oogopslag dat je beschikbaar bent”, blikt Caroline terug.

Caroline, deelnemer LinkedIn werkt!


Tijdens de workshop, maar ook daarna, kun je terecht op het online loopbaanplatform van C3werkt. Je vindt hier jouw e-portfolio en de opdrachten van de workshop staan voor je klaar in een overzichtelijke tijdlijn. Bovendien zijn daar de loopbaanwinkel, vacaturebank en profielenbank voor jou beschikbaar.

 • Duur: 1 dagdeel
 • Groepsgrootte: Tussen de 6 en 12 deelnemers
 • Plaats: Veenedaal
 • Resultaat: Na de workshop weet je hoe je een krachtig en vindbaar LinkedIn profiel kunt maken. Je weet hoe je effectief je netwerk kunt uitbreiden en hoe je LinkedIn effectief in kunt zetten bij je zoektocht naar werk.

Deze workshop voeren we heel regelmatig uit. Wanneer we een datum gepland hebben kun je je hier direct voor inschrijven. Zo niet, neem dan even contact met ons op.


€ 160,-  per persoon (excl. BTW) 

Ga in gesprek over je opleidingsbudget. Vraag je werkgever om in je te investeren. Het is natuurlijk ook altijd goed in je eigen ontwikkeling te investeren. 


Je wilt op de wachtlijst voor

Linkedin werkt!

In deze workshop staat online netwerken centraal en maak je jezelf online zichtbaar via LinkedIn op een manier die bij jou past. Je leert hoe je Li...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.