C3 werkt!

Aan de loopbaanoplossingen van morgen

C3 werkt!

Aan de loopbaanoplossingen van morgen

Leve de loopbaan!

C3 werkt! is bij velen bekend door onze succesvolle begeleidingstrajecten naar ander werk, maar wij doen veel meer dan dat! Wij helpen de houdbaarheid van je loopbaan én die van de organisatie te vergroten. 

Hoe wij dat doen? Door werving en selectie van grafisch personeel, inspirerende workshops, beleid en uitvoering van duurzame inzetbaarheid, HR dienstverlening en loopbaanbegeleiding... maar altijd samen met jou! Samen werken we aan de toekomstbestendigheid van organisaties en medewerkers. Wij motiveren, stimuleren en inspireren. Laten we aan de slag gaan.

Wij werken op dit moment voor de grafimedia branche, uitgeverijen, kantoorvakhandel, overheid, carrosseriebranche, onderwijs en transport & logistiek. Jouw sector kan de volgende zijn. Klanten zijn o.a. SNEP, TMG, Ziekenhuis St Jansdal, NEP, De Persgroep, scholengemeenschap CLV en Roto Smeets Group.

Waarom C3 werkt?

C3 werkt voor jou. Jouw bedrijf of loopbaan nieuw leven inblazen? Met aandacht, een frisse blik en sprankelende ideeën. Helemaal afgestemd op jouw situatie en ambities. Wel zo prettig. Bekijk hier wat we voor je kunnen doen.

Meld je aan

Werken in de grafimedia branche? Maak je CV in de profielenbank en solliciteer direct. Plaats je vacatures in de grafische vacaturebank. De werving en selectie van grafische vacature uitbesteden aan de C3 recruiter kan ook. Een account aanmaken is eenvoudig en kost je niets. Of kom shoppen in onze loopbaanwinkel

Successen

12599

mensen gingen jou voor

We helpen bij werving en selectie van grafisch personeel, het vormgeven van loopbanen en outplacement. Bekijk onze succesverhalen en laat je inspireren.

De juiste match maak je met C3 werkt!

NIEUW! Medewerkers gezocht in de grafimedia? De recruiter van C3 werkt biedt werving en selectie op maat. Op basis van no-cure-no-pay afspraken.

Het is tijd voor de Loopbaan APK

Waar staat jouw organisatie en waar staan je medewerkers? Zijn je medewerkers optimaal inzetbaar voor nieuwe kansen en veranderingen? Het is tijd om daarmee aan de slag te gaan. Dat kan met de Loopbaan APK.