Voordelig investeren in medewerkers

Voordelig investeren in medewerkers. Dat kan door gebruik te maken van subsidieregelingen. Draagt jouw bedrijf bij aan het opleidingsfonds en de van-werk-naar-werk regeling in de grafimediabranche? Dan profiteer je met C3 werkt! hier maximaal van. Hieronder hebben wij de relevante subsidies op een rijtje gezet.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor subsidie en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met op met de servicedesk van C3 werkt! via 0318 – 53 91 93 of info@C3werkt.nl.

Nieuwe medewerkers

Er is nu subsidie beschikbaar om de instroom van nieuwe medewerkers in de grafimediabranche te stimuleren. Is jouw bedrijf op zoek naar nieuwe medewerkers? Kijk in onze vacaturebank en profielenbank. Eerst even (kosteloos) registreren, dan direct zelf de vacature plaatsen en zoeken naar geschikte medewerkers. Zeer binnenkort breiden wij onze instroom dienstverlening verder uit en gaan bedrijven volledig ontzorgen bij het werving- en selectieproces. Wij houden je op de hoogte. En als de geschikte medewerker is gevonden en er is behoefte aan om- of bijscholing? Dan kan gebruik worden gemaakt van de subsidieregeling om- of bijscholing nieuwe medewerkers. Wij adviseren je graag over de voorwaarden.

Begeleidingstrajecten naar werk

Nieuwe koers? Dreigend faillissement? Reorganisatie? Soms zijn ontslagen onvermijdelijk en dan is goede begeleiding voor boventallige medewerkers van belang. Een volledig begeleidingstraject van de eerste voorlichting tot en met de volledige begeleiding komt in aanmerking voor subsidie vanuit het sectorplan grafimedia. Alleen begeleidingstrajecten uitgevoerd door C3 werkt! komen maximaal in aanmerking voor subsidie. Dat kan in totaal oplopen tot 65%.

Een begeleidingstraject komt in aanmerking voor 40% subsidie vanuit het sectorplan. Als blijkt dat scholing noodzakelijk is om nieuw werk te vinden, dan is ook subsidie mogelijk op de scholingskosten (max 40%). Naast subsidie uit het sectorplan heeft het A&O Fonds Grafimediabranche een eigen tijdelijke regeling. Hierdoor is extra subsidie mogelijk (max 25%) op begeleidingstrajecten naar werk.

Alle informatie over de voorwaarden, procedure en aanvraagformulieren is te vinden op de website van het A&O Fonds Gafimediabranche. Ook is er een subsidiebrochure beschikbaar met een overzicht van alle regelingen.