Gewenste functiegroepen

Productieleiding

Gewenst aantal uren

40 uur

Gewenst dienstverband

Vast

Henk Neijnens
Plaats:Weert
Beschikbaar als:Mechanisch operator op B niveau

Ik ben vanaf 1 januari werkzoekend na een grote reorganisatie waarbij 50 procent van het personeel werd ontslagen. Gezien het feit dat ik zo lang bij mijn vorige werkgever in dienst ben geweest geeft al aan dat ik loyaal ben wanneer ik een uitdagende functie kan uitoefenen. Ik ben gemotiveerd om zaken op te pakken en leer snel "on the job" of via opleidingen. Zo heb ik diverse interne cursussen gedaan om te groeien van hulp in de productie tot ploegchef van een productieafdeling.
Ik beheers snel het productieproces door mijn inlevingsvermogen in mens en middelen. Door mijn werkervaring kan ik goed communiceren met collega's en kader, ik weet wat er van eenieder verwacht wordt voor een optimale kwaliteit/kwantiteit verhouding. Als teamleider en ploegchef heb ik o.a. gewerkt met softwaresystemen DIMS Enterprise, ApiPro en QTMS. Ik kan tevens vrij goed overweg met WORD en EXCEL en spreek naast Nederlands vloeiend Engels en goed Duits. Ook onderhield ik contacten met leveranciers en deed ik verbetervoorstellen naar operators en MT.
Als operator had ik taken naast het bedienen en instellen van machines, te weten, meehelpen in de productie, instructies geven aan nieuwe en tijdelijke collega's en opleiden van junior operators.

Werkervaring

maart 1981 - december 2015

Roto Smeets

Operator Sealen/adresseren

Opleidingen

1973 - 1977

MAVO

Diploma behaald

Trainingen

Teamleider/ploegchef

Operator Sealen/adresseren.

Transmissieoperator

Vervoer

Auto, Fiets

Rijbewijzen

B, BE

Socialmedia

Meer informatie op eportfolio.c3werkt.nl