Gewenste functiegroepen

Grafisch en media ontwerp, DTP werkzaamheden, Order planning en begeleiding, Vellen Offset-drukken, Rotatie Offset-drukken, Digitaal printen, Zeefdrukken, Flexodrukken, Diepdrukken, Snijden/Vouwen/Stansen, Verpakkingen vouwplakken, Brocheren (genaaid, gelijmd, geniet), Algemeen productiewerk nabewerking, Logistiek/Transport/Magazijn, Overig

Gewenst aantal uren

30 uur

Gewenst dienstverband

Vast

Eline van der Munnik
Plaats:Heerhugowaard
Beschikbaar als:Grafisch Vormgever / Algemeen

Van jongs af aan ben ik altijd al erg creatief geweest en dat is er in de jaren niet minder op geworden. Daarom heb ik na mijn middelbaar onderwijs de opleiding voor Grafisch Vormgeving MBO Niveau 4 gevolgd, waar ik in juli 2016 aan het ROC van Twente mijn diploma heb behaald. Bij diverse stages en bedrijven heb ik al mijn creativiteit mogen laten zien. Zo heb ik als grafisch vormgever reclame, logo’s, folders en krantenpagina’s opgemaakt. Daarnaast heb ik in een aantal bedrijven ook de websites mogen onderhouden. Door deze werkzaamheden heb ik kennis en ervaring opgedaan van de volgende programma’s van Adobe: Photoshop, Illustrator en InDesign. Het technisch opmaken van diverse online en offline uitingen zijn mij door deze ervaringen niet onbekend.

Functioneren doe ik niet alleen goed in een team, maar voer mijn taken ook met gemak zelfstandig uit. Half werk leveren past niet bij mij. Ik ben flexibel en mag graag nieuwe dingen ervaren, zo wil ik mijzelf blijven ontwikkelen. Op dit moment heb ik een administratieve functie bij een bedrijf dat elektronische componenten verkoopt. Hier verwerk ik orders, offertes en voer enig onderhoud van de website en diverse andere administratieve taken uit. Zelf ben ik opzoek naar een baan waarin ik meer mijn creativiteit kan laten zien en waarin ik mijzelf kan ontwikkelen. Naast mijn passie voor creativiteit mag ik ook graag met mijn handen bezig zijn. Ik ben leergierig en mag graag een uitdaging aangaan.

Meer informatie op eportfolio.c3werkt.nl