Gewenste functiegroepen

Order planning en begeleiding, Logistiek/Transport/Magazijn, HR/P&O, Administratief, Overig

Gewenst aantal uren

40 uur

Gewenst dienstverband

Vast

Tjemme Visscher
Plaats:Heino
Beschikbaar als:operationele inkoop, materiaal planner

Op dit moment werk ik als operationeel inkoper bij Aebi Schmidt in Holten. Dit is een tijdelijke baan, voor een passende nieuwe baan blijf ik beschikbaar.

Supply Chain Planner. Operationele inkoop. Kerncompetenties: Veel ervaring met voorraadbeheer, werken met een ERP-systeem, materiaalplanning, SAP, transport en planning, logistiek, rapportages, monitoren levertijden, operationele inkoop.
Resultaatverantwoordelijk in de logistieke keten. Interpreteren KPI's.
Verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de voorraad en plaatsen van orders.
Ketenregisseur tussen Inkoop, warehouse, Verkoop en Transport. Plannen en inkopen is onderhandelen en vooruitzien op korte en lange termijn.

Ik zoek een bedrijf dat naar de toekomst toe goede vooruitzichten heeft en waar ik ook mijn steentje aan bij kan dragen. Het liefst een baan waarin mijn talenten volop tot zijn recht komen, een die me energie en plezier geeft. Als planner is het belangrijk om gestructureerd en nauwkeurig te werken en dat zijn twee eigenschappen die mij typeren.
Ik ben iemand die het leuk vind veel te schakelen op verschillende niveaus, en voel me thuis in werk dat afwisselend is. Daarnaast vind ik het belangrijk en interessant zelf ook mee te kunnen bouwen aan processen en werkmethodieken.

Ondanks dat ik al heel wat jaartjes in diverse plannings-/inkoopfuncties heb gewerkt, en operationeel verantwoordelijk voor de voorraad was, ben ik nog steeds niet uitgeleerd. Daarnaast ben ik een doorzetter, ben energiek, meld me nooit ziek, en voel me zeer verantwoordelijk voor een juiste voortgang van het werk. Ik ben niet bang voor stress op de werkplek, als het plezierig is met wat collega’s om me heen, maakt dat veel goed. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel, samen een goed resultaat neerzetten.
Door mijn werkervaring doorzie ik snel hoe systemen werken en hoe mensen samenwerken.

Meer informatie op eportfolio.c3werkt.nl