Subsidies en regelingen

Wij zijn er voor organisaties en medewerkers die willen veranderen, groeien, ontwikkelen en vernieuwen. Hierin investeren is het fundament onder optimaal presterende mensen en succesvolle organisaties. Wij werken samen met verschillende sectoren, waardoor je in veel gevallen voordelig kunt investeren. We hebben de verschillende regelingen voor je op een rijtje gezet.

Grafimedia

Grafimedia CAO 

In de grafimedia CAO is een van-werk-naar-werk regeling opgenomen. Het doel is werknemers die hun baan verliezen als gevolg van reorganisatie of faillissement, te helpen bij het vinden van ander werk. 

Ook zijn er mogelijkheden rondom loopbaan en ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Subsidieoverzicht 2017 Grafimedia
In het subsidieoverzicht grafimedia vind je de actuele subsidiemogelijkheden.

 

Subsidiemogelijkheden werkgevers

De rijksdienst voor ondernemend Nederland heeft een overzicht van subsidies en regelgeving die voor bedrijven interessant kunnen zijn.  

Subsidies duurzame inzetbaarheid

Er zijn ook geregeld subsidiemogelijkheden rondom het stimuleren van duurzame inzetbaarheid.

Transitievergoeding

Ben je minimaal 2 jaar in dienst geweest, en word je ontslagen? Dan heb je recht op een transitievergoeding, ook als je een tijdelijk contract had.

Subsidiegids grafimedia

UWV en de Belastingdienst kennen verschillende regelingen om werkgevers en werknemers te ondersteunen bij duurzame inzetbaarheid van mensen. Denk hierbij aan scholingsvoucher, proefplaatsing en premiekorting. Een uitgebreide beschrijving van deze regelingen vind je in in de subsidiegids van het A&O fonds grafimedia 2017.

UWV informatie

Informatie over ontslag, uitkeringen en werk:

UWV

Werk.nl